Gymnasieboende

Ekebyholms gymnasieboende är beläget i en naturskön, lugn och historisk slottsmiljö ett stenkast ifrån Ekebyholms gymnasieskola.  Ett rum med gemensamt kök och badrum som delas med andra studenter kan hyras till självkostnadspris om man är elev på skolan.

Boendet är öppet veckans alla dagar, men stänger under loven samt under långhelger.

Att bo tillsammans på gymnasieboendet är en unik upplevelse där du har möjlighet att bygga relationer och få vänner för livet.

Ett generöst mått av personlig mognad, förmåga till gott uppförande och personligt ansvar är viktiga egenskaper för att du och dina kamrater ska trivas på boendet.

Fritidsaktiviteter

Det finns det gott om möjliga fritidsaktiviteter på skolans campus både inomhus och utomhus. I skolans stora idrottshall kan elever utöva exempelvis innebandy, fotboll, basket, badminton och volleyboll.

Skolan har en aktiv bollkubb som utöver de veckovisa träningarna även arrangerar idrottsturneringar. Närheten till naturen omkring skolan ger möjligheter till en rad olika friluftsaktiviteter. Det finns även beachvolleybollplan och frisbeegolfbana på skolans campus.

 

Kom gärna på några prova-på-dagar!

Hör av dig så berättar vi mer!
Ekebyholms Gymnasium
Info@ekebyholm.se
Tel: 0175-754500

Kom gärna på ett prova-på-dag!

Hör av dig så berättar vi mer!
Ekebyholms Gymnasium
Info@ekebyholm.se
Tel: 0175-754500

Anmäl dig till Ekebyholms Gymnasium