Lärare i Svenska, Sva

Högstadiet och Gymnasiet

Vi söker en legitimerad, driven och motiverad lärare i Svenska, Sva, på högstadiet och gymnasiet. Erfarenhet är önskvärt och meriterande.

Provanställning under 6 mån med start under pågående termin och med möjlighet till tillsvidareanställning om förutsättningar finns.

Ekebyholmsskolan är en fristående kristen skola på landet med närhet till tätorten Rimbo. Utbildningen som har en kristen profil prioriterar och lyfter värdegrundsarbetet enligt läroplanen på ett målmedvetet sätt. Det är meriterande om du är med och driver den kristna profilen och delar skolans kristna värderingar.

Du kommer att vara en viktig medspelare i ett arbetslag där teamwork, samarbete, trygghet och kunskap är några av skolans värdeord.

För mer information kring detaljer eller ansökan av tjänst kontakta rektor: 0175-754500, rektor@ekebyholm.se

Teamwork och samarbete gör att det som kan verka svårt kan bli så mycket lättare. När vi ser potentialen och kraften i samverkan med varandra på spelplanen för att nå ett bättre slutresultat,  så lär vi oss värdet av att samverka i samhället i övrigt. Tillsammans löser vi det omöjliga.