Vi söker lärare med start ht 2023:

1. Lärare i grundskolans förskoleklass-3 alt. F-6

2. Gymnasielärare i Matematik och Fysik*

*Undervisning på högstadiet kan även bli aktuellt.

 

Du som söker måste tycka om att arbeta med ungdomar, måste vara tydlig I din lärarroll samt förmedla kunskap såväl som värdegrund i undervisning. Du har även förmågan att samarbeta med kollegor, vårdsnadshavare och skolans ledning. Lärarlegitimation är ett krav, och undervisningserfarenhet är önskvärd och meriterande. Du kommer att vara en viktig medspelare i ett arbetslag där teamwork, trygghet, kunskap och hälsa är skolans prioriterade värdeord.

Ekebyholmsskolan är en fristående kristen grund- och gymnasieskola. Utbildningen prioriterar och lyfter värdegrundsarbetet som en viktig del av undervisningen. Det är meriterande om du kan vara med och driva den kristna profilen och delar skolans kristna värderingar.

Provanställning 6 mån med start höstterminen 2023 med möjlighet till tillsvidareanställning om förutsättningarna finns.

Sista ansökningsdag:  31 maj 2023.

För mer information kring detaljer eller ansökan av tjänst kontakta rektor: 0175-754500, rektor@ekebyholm.se

Teamwork och samarbete gör att det som kan verka svårt kan bli så mycket lättare. När vi ser potentialen och kraften i samverkan med varandra på spelplanen för att nå ett bättre slutresultat,  så lär vi oss värdet av att samverka i samhället i övrigt. Tillsammans löser vi det omöjliga.