Vi söker lärare i Matematik och Fysik

Tjänsten innebär undervisning i gymnasieskolans Natur- och Samhällsvetenskapliga program. Undervisning på högstadiet kan även bli aktuellt.

Om du vill ha jobbet måste du tycka om att arbeta med ungdomar. Du måste vara tydlig I din lärarroll och förmedla kunskap såväl som värdegrund, samtidigt som du har förmåga att samarbeta med kollegor och skolans ledning. Lärarlegitimation är ett krav, och undervisningserfarenhet är önskvärt och meriterande. Du kommer att vara en viktig medspelare i ett arbetslag där teamwork, trygghet, kunskap och hälsa är skolans prioriterade värdeord.

Ekebyholmsskolan är en fristående kristen skola. Utbildningen som har en kristen profil prioriterar och lyfter värdegrundsarbetet som en viktig del av undervisningen. Det är meriterande om du kan vara med och driva den kristna profilen och delar skolans kristna värderingar.

Sista ansökningsdag: 4 Maj 2023.

Kontakta rektor för mer information om detta låter intressant.
E-post: rektor@ekebyholm.se
Tel. 0175-754501

Teamwork och samarbete gör att det som kan verka svårt kan bli så mycket lättare. När vi ser potentialen och kraften i samverkan med varandra på spelplanen för att nå ett bättre slutresultat,  så lär vi oss värdet av att samverka i samhället i övrigt. Tillsammans löser vi det omöjliga.